IRISANA-ÖKO zuhany+kiváló minőségű-tulajdonságú öko termékek.


A tartalomhoz

Kinezelogiai tapasz turmalinnal

Irisana

.
.
.

Vásároljon kedvezménnyel! Regisztráljon

Az Irisana Kinesiology Tape egy öntapadós és rugalmas szalag, amit neuromuszkuláris (ideg és izom rendszeri) kötésnek használnak.

Az neuromuszkuláris kötés egy újító és hatásos kötési módszer, amit sikerrel és nagy egyetértéssel alkalmaznak minden nemzetközi orvosi közösségben.

A technikája a vérkeringési és ideggyógyászati rendszerek aktiválásán alapszik, kezelve a sérült izmokat és aktiválva a tulajdon test gyógyulási folyamatát.

IR05
Kosárba!

.

Összetétele:

  • Az Irisana Kinesiology Tape pamutból és poliuretánból készül,vízálló és orvosilag használt öntapadóval (Cyanoacrylate) van ellátva.
  • Amikor eltávolítják, nem hagy nyomot és egyéb maradványokat.Hipoallergén és nem tartalmaz latexet, sem gyógyszereket.
  • Az Irisana Kinesiology Tape-nek nagyszerű a rugalmassága, 140% és 160% között van.A hipoallergén jellege, a szövet lágysága, tartóssága és vízhatlansága miatt (3-5 napig leválás nélkül tart) ajánlott minden bőrtípushoz és felhasználáshoz.

Hatásai:
A funkciók, amiket az neuromuszkuláris kötésnek tulajdonítanak, hogy képes átképezni a neuromuszkuláris és a szervezeten belüli ingert érzékelő rendszert,képes javítani a beteg testtartását a szenzomotoros információnak köszönhetően, ami hozzájárul és megkönnyíti a nyirokdrénezést (elvezetést),csökkenti a fájdalmat

A neuromuszkuláris kötés teljes mozgás szabadságot ad,engedve, hogy az izom rendszer önműködően meggyógyítsa magát,ezért az Irisana kineziológiai szalagnak hosszanti rugalmassága van, ami elmegy a 140%tól a 160%ig.

Ez a rugalmasság nem engedi, hogy az izmok túlságosan megfeszüljenek.

Ezzel a technikával emelkedik a bőr, növelve a bőr alatti területet,segítve a fájdalom, a gyulladás és a nyiroködéma (a rehabilitáció akut időszakában) csökkentését,jelentősen redukálva a vérömlenyt.


Az analgézia (fájdalomérzés hiánya) az egyik legfontosabb hatása a neuromuszkuláris kötésnek,segítve a gyógyulás idejének rövidülését főleg az ínszalag, az ízületi és az izomsérüléseknél.

Használata:
Az izmokon helyezzük el, átfogva a teljes részt, amik minket érintenek a kezelés és a feszültség csökkentése céljából, ami fellép a sérült részeken.
Enyhíti és kezeli a sérüléseket, amikor vannak, de javítja is az izom teljesítményét az egészséges sportolóknál.
Amikor alkalmazzuk a technikát és elhelyezzük az Irisana kineziológiai szalagot a kezelés területére, ez kitart 3-5 napig.

Az eltávolítás pillanatában, mindig fentről lefelé szedjük le a szőr mentén.Az érzés kevésbé zavar, ha a zuhany alatt szedjük le, jól benedvesített területtel.Kinesiology Tape turmalinnal


Az
irisana Kinesiology Tape turmalinnal szalag tartalmaz minden korábban leírt tulajdonságot, plusz a trumalin felvételéből származókat.a turmalin és melyek az előnyös hatásai?
A turmalin egy ásványi anyag, amit technológiai és tudományos alkalmazásokban használják.

A bőrrel érintkezve meleget árasztva reagál, a hosszú hullámú infravörös sugarak és a negatív ionok mélyen behatolnak és segítik a véráramlást.

Helyi szinten idegnyugtató hatása van, javítja a vérkeringést és a fizikai teljesítményt, és rövidíti a gyógyulási időt.a mikrorost?A mikrorost egy ultravékony rostokból készült textilanyag, amik egy sor nagyon kitűnő sajátosságot biztosítanak számára.A szál vastagságára használt mérték a Den (angol mértékegység, ami méri a súly-hossz arányt, 1den=9000méter/gramm).

A mikrorost szálai 0,5 den alatti vastagok; ez kétszer vékonyabb, mint a selyem; háromszor vékonyabb, mint a pamut és százszor vékonyabb, mint az emberi hajszál.Szokás szerint, a mikrorost poliészterből (80%) és poliamidból (20%) készül.ért különleges a mikrorost?

A mikrorostot egy különleges fonási folyamatot használva készítik, ami elkülöníti a poliamidot a poliésztertől, engedve, hogy ez felvegyen egy háromszög metszetet. Ez egy vékony légteret hoz létre a két polimer között, elérve egy hajszálcsövességet, ami növeli a szövet felszívódási képességét, így nagyobb a kapacitása, hogy felszedje a port, piszkot stb..típusú mikrorostok vannak

Első generációs mikrorost: a kémiai kezelés miatt az antibakteriális funkciója nem marad meg az első mosás utánMásodik generációs mikrorost: a nano ezüst technológia alapján készült, egy antibakteriális funkcióval, amit nem tesz tönkre a mosás.

Fajtái:
Az Irisana Kinesiology Tape-t többféle színben kínálják, anélkül hogy a színnek legyen bármilyen hatása a működésében.Leggyakrabban használt színek: bordó , kék, fekete, és beige

IRISANA-ÖKO kiváló minőségű-tulajdonságú öko termékek
linkgyűjteményÉrdekes Weblap Szavazás

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe